pühapäev, 19. detsember 2010

Jälle kaks sauna € poole

Kui eelmisel ja üleelmisel talvel oli tunda, et klubilised peale pikka suve käisid mõnuga saunas, siis sel talvel on tunda, et on toimunud kerge jahenemine. Viibu on alati iga kord kohal, Tõuk ka ja loomulikult Patika Team, aga mida teeb Tom või Cuccel või Kiilakas või Joonas või Toits või Mart - ma ei tea :( Okei, Mart lasi omale uue puujala installeerida või käis ta tehnohoolduses aga teised ???? Olgu mis on, aga igal laupäeval on Korba saun aadressiga "Õlle 13" soe.
11. detsembril oli tore saunakord. Osa võtsid Viibu, Taits (jumal tänatud, et ilma oma 7 aastase poja Joosepita - jumal teab, mille ma talle kaardimängus oleksin jälle kaotanud), külavanem Margus, Kaido ja mina ka.
18. detsembril saunatasid Viibu, Tõuk, Taits ja Patika kunn Janek, kes rõõmustas meid värskete uudistega Toompealt. Nimelt konkureeris ta riigihankes, kus vajati Toompeale, Riigikogu parklatesse lumekoristajat ja ta võitis selle. Hange tehti septembris ja ta lootis, et 2 talve järjest suurt lund ei tule, aga vaadake õue ... Nii ongi kunn veetnud detsembris kodus umbes 4 tundi ... Õnneks oli tal mahti sauna tulla - sai ka lumpen teada, mida riigimehed Toompeal teevad, kes millal ja kellega ja millise autoga mäe otsa või otsast lahkub. Et täpsemalt teada saada, selleks on vaja end Janekiga koos sauna rihtida. Igav meil igaljuhul polnud :)
Eelmisel nädalal potsatas minu elektroonilisse postkasti meie saunaklubi ainukese kunstniku - Sea poolt kujundatud Jõulukaart. Riputan selle ka siinkohal ülesse ning ühinen sellega, mis sinna peale on kirjutatud.



Jansa e. Korba Jaan e. Hiitola ätt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar